http://Link-exchange.comxa.com

CHIAR CA I-A LIPSIT

Citisem acum cateva zile o stire, pe care nu stiu momentan cum sa o cataloghez. Intru-n fel consternat dar si impresionat in acelasi timp aflam povestea unui vietnamez a carei sotie murise undeva prin anul 2003, pana aici toate bune si normale lucruri problema e ca tipul nostru imediat dupa ce faptul regretabil se petrecuse a inceput sa-si petreaca noptile in cimitir. Nu ca un zombi sau ceva asemanator ci mai exact dormea pe mormantul sotiei sale-noaptea. Infricosator sau nu pe domnul cu pricina nu l-a deranjat nimic legat de lume a de dincolo sau de atmosfera cam sumbra din "dormitorul" sau. Ceea ce l-a deranjat insa au fost conditiile meteo fapt ce l-a impins pe vietnamez sa se gandeasca la saparea unui tunel dupa spusele lui astfel se micsora si distanta dintre ei si el scapa si de vremea rea (EINSTEIN!!). Tunelul insa a ramas la stadiul de proiect copii barbatului afland despre obiceiurile,si "vizitele amoroase" ale tatalui lor i-au interzis acestuia sa mai mearga la cimitir.
Nu stiu cum vi se pare povestea pana acum gotico-romantica, sau poate doar deplasata dar faptul ca dupa aproximativ un an tipul revine in cimitir si de data asta dezgroapa ramasitele sotiei si le duce acasa impinge povestea la limita extrema. Practic vietnamezul a fost prins facand toate acestea la ceva timp dupa moartea sotiei, deci a petrecut ceva timp alaturi de oasele acesteia.
Ce pot sa sper in final e ca tot ce facea el acolo era din pura iubire si nu si alte dorinte "deshuchiate". Oricum nu stiu daca deja ati auzit despre tipul cu pricina sa nu insa mie mi-a lasat o impresie destul de ciudata.

0 comentarii:

review www.atematic.blogspot.com on alexa.com xoxHits.com - free counter service Bloguri, Bloggeri si Cititori
 


ATEMATIC - Templates Novo Blogger 2008 | Tested by Blogger Templates | Rewards Credit Cards