http://Link-exchange.comxa.com

TEST STUPID



UN TEST CARE DIN PROPRIE EXPERIENTA POT SPUNE CA GENEREAZA DEPENDENTA....FA-L SI VEZI CAT DE STUPID ESTI!!!!!

DESPRE ZOMBII sau ciudatul cult al "mortilor care merg"

Conform certificatului de deces in 1962, un taran din Haiti, Claivius Narcisse, a murit in apropierea satului sau de bastina din Valea Artibonite. Desi puternic din punct de vedere fizic si rareori bolnav, incepuse sa aiba dificultai de respiratie in urma unei dispute cu fratele sau. A inceput sa scuipe sange si a murit dupa doua zile. Corpul sau a fost ingropat intr-un cimitir de tara.
Optasprezece ani mai tarziu, Narcisse se plimba prin piata satului. Impreuna cu alti care su fost surprinsi hoinarind prin apropierea orasului Cap Haitian, a declarat ca fusese dezgropat de oameni care l-au batut , iar apoi l-au obligat la o munca de sclav, ca zombi. Era unul dintre dezgustatorii "morti care merg", mult timp considerati a fi simple nascociri ale superstitiilor din insula in care voudon-ul sau voodoo-ul se spune ca ar predomina. Dupa doi ani de servituti ingrozitoare, stapanul zombiului lui Narcisse a fost omorat, insa nefericitul tanar nu a indraznit sa se intoarca acasa pana la moartea fratelui sau. Stia ca ruda sa planuise transformarea.
Conform exppertilor, zombii sunt produsi printr-o combinatie de presiune psihologica si farmacologie exotica. Soarta victimei este decisa de familie sau de vecini; victima este otravita cu un anestezic natural foarte puternic, tetrodotoxin, care poate sa ucida sau sa provoace paralizie sau chiar moarte aparenta.
Pentru a reanima victima in momentul dezhumarii,preotul voodoo ii baga pe gat o pasta care in creola se numeste "castravetele lui zombii". Noul zombii este adus intr-o stare de neputinta si pu sa munceasca pana la moarte sau pana cand se considera ca a muncit destul



STIRI

"AMBASADORI" ai Romaniei



    Acum cateva zile am fost provocat sa raspund la intrebarea "Care crezi ca este,la momentul actual, cel mai cunoscut "ambasador" al Romaniei?" Intrebarea  nu se refera la persoane din viata politica (sincer nu cunosc numele niciunui amabasador politic al romaniei) ci la persoane ce pot reprezenta cel mai bine Romania pe plan extern, un soi de blazoane , reprezentanti, persoane care ar putea face spre exemplu un cetatean al Marii Britanii, sa zicem, in momentul in care aude numele unui astfel de "ambasador  sa se gandeasca si la tara lui de "provenienta" (adica la Romania)
    Persoane ce pot fi etichetate astfel exista (putine , dar privind jumatatea plina a paharului ele exista). Romania deja "foloseste" nume ca Hagi, Comaneci sau Tiriac drept blazoane. Ar mai exista si alte personalitai spre exemplu Eugen Ionescu (dramaturg) , Bute, de ce nu Mircea Lucescu sau Octavian Belu care momentan poarta pe umeri steaguri romanesti (la propriu sau la figurat)
     De fapt orice personalitate ca sa zic asa de la cantaret in frunza pana la om de stiinta atat timp cat ceea ce face aduce un beneficiu sau un plus pentru imaginea Romaniei aflata deja in declin poate lua locul, zic eu, unei caramizi din zidul reprezentat de felul cum  Romania este perceputa de comunitatea internationala. Eu sau tu suntem direct influentati de ideile preconcepute ale persoanelor di afara tarii in momentul in care calatorim peste granite (acesta este un adevar general valabil) si sunt nenumarate exemple ce pot sustine aceasta afirmatie. Circula o vorba  la romani si anume "Ce-si face omul cu mana lui ... se cheama lucru manual", in sensul ca romanul singur si-a construit imaginea.
    Urmatoarea intrebare survine inevitabil...daca ce-i ce au un aport benefic pot fi catalogati pe buna dreptate drept "ambasadori" pe cei cu aport negativ cum ii numim? Sau mai bine spus ce se intampla cu aceste persoane?. De obicei mai exact in ultimul timp romanul este etichetat drept hot, tigan, violator sau chair criminal, in tari precum Spania, Italia, Franta sau concis spus in Uniunea Europeana. Aceste etichete sunt generate de "actiuni" pe care nu am idee cum sa le cataloghez, ale cetatenilor romani plecati in afara tarii.
    Exemple si aici sunt nenumarate dar ca exemplu concret, (o stire care m-a lasat cu gura cascata sincer si care face adevarate tururi de forta pe canalele de stiri si situri-le romanesti si nu numai,din pacate) un roman undeva in suburbiile Madridului isi ucide prietena insarcinata in luna a 5 a (in varsta de 19 ani). Acuma sincer povesti de genu fac subiectul principal al stirilor de ora 5 in romania, iar pentru un ochi si o minte "antrenata" socul nu e mare sau nu e cat ar trebui sa fie de mare. Romanul ucigas "al nostru" imi permit sa-l numesc asa nu se opreste la o simpla crima. Isi deschide web-cam-ul si intra intr-o convorbire cu tatal fetei. Sinistru sau nu ii arata tatalui cadavrul fetei moarta prin strangulare si il ameninta pe acesta ca o omoara si pe sora acesteia . Mai tarziu se afla ca baiatul o omorase in fata sorei mai mici a fetei (13 ani) si a primului lor coplil.
   Sincer nu voiam sa prezint scene macabre in acest post insa vreau sa arat un singur lucru. Daca spre exemplu tu esti un spaniol care nu prea stie multe lucruri de romania dar sa spunem esti extrem de pasionat de box spre exemplu iar sportivul tau preferat-Bute-in seara aceasta (ipotetic) castiga titlul mondial intr-un meci superb iar peste doua zile vecina de la parter, romanca aia draguta, este omorata de prietenul ei (tot roman) care arata pe web "opera" savarsita familei din Romania. Ce imagine ti-ar veni tie in minte de acum incolo cand vei auzi despre Romania? Poate daca scene de genu s-ar intampla odata la 2 ani  te-ai gandi mai mult la Bute dar nu-i asa. Crime violuri etc. sunt subiecte ale publicatiilor europene si din pacate romanii sun deseori actori principali.
    Imaginea Romaniei  pare a fi acum un soi de balanta. Pe un taler avem binele iar pe celalalt avem raul. Cei care se chinuie -poate- saduca cat mai sus numele Romaniei sunt trasi in jos de oameni de rand (paradoxal) ce prin faptele lor ingroapa o imagine si asa carbonizata a tarii noastre.
     Altfel spus orice roman reprezinta un fragment din imagine tarii, iesim in evidentacu actiuni dezonorante, ne complacem si dormim un somn al nepasarii, prostiei si inculturii. Decate ori intamplari de genu ies la suprafata o imagine  aromaniei deja ciuruita se scufunda mai adanc. Solutiile pentru problema de fata nu mi le pot imagina iar
                        CONCLUZIILE LE TRAGETI SINGURI!!!!!!!! 
     

POZE TARI DE PE INTREG INTERNETUL (part 1)

Din saga "MINUNILE INTERNETULUI" sunt adunate aici o serie de poze (si nu numai) ce m-au "impresionat".


Numarul 1 LIKE A BOSS (la fel ca majoritatea pozelor din acest post nu prea are nevoie de comentarii sau ca sa spun asa o descrire anume) cred ca se potriveste stilului de viata a unui "bine definit" Didel (sau mai bine cunoscutul termen de cocalar) de Romania. Voila!!!


Numarul 2 numit MIND FUCK este influentat de un film pe care l-am vazut recent, numit "Take him to The Greek" (filmul e destul de vechi-eu numai acum l-am vazut). E o faza tare acolo legata de aceasta tehnica: "mind fuck"(in traducere libera "futere de minte" sau mai bine spus manipulare) [NOTA-o sa traduc fiecare cuvant dupa acest post, pentru cei care au dificultati cu engleza] 
In traducere libera [prima poza]- "te fut la minte chiar acum" (se refera la manipulare-personajul prinicipal e Puff Daddy deci nu ne asteptam  la o alta exprimare)
                              [a doua poza]-"sper ca porti un prezervativ pentru ca am o minte murdara"
<<daca replica nu are sens va recomand filmul "Take him to The Greek">>

Numarul 3 este reprezentat de povestea "vietii"  Lamborghini-ului din dotarea politiei italiene (fara comentarii)



review www.atematic.blogspot.com on alexa.com xoxHits.com - free counter service Bloguri, Bloggeri si Cititori
 


ATEMATIC - Templates Novo Blogger 2008 | Tested by Blogger Templates | Rewards Credit Cards